Jag har upptäckt tjusningen med padel

Sport och idrott var aldrig min melodi när jag gick i skolan, men så gick jag upp 10 kilo i vikt efter att jag passerat 30-årsstrecket och jag insåg att jag var tvingad att börja med någon rolig aktivitet där jag fick röra på kroppen om jag skulle kunna gå ner i vikt. Det var då på det viset att en god vän till mig hade pratat om att han spelade padel, och jag frågade om jag inte kunde få följa med, och det fick jag. Inte hade jag några särskilda padelkläder, men det visade sig att det inte gjorde något eftersom man i princip kan spela padel i vilka kläder som helst. Det har varit minst sagt något av det roligaste jag varit med om att börja med denna sport och på köpet har jag gått ner mer än de 10 kilo jag från början gått upp, och måste säga att jag numera ser ut som 25 fast jag är lite mer än 30. Det hela fick till följd att jag blev lite mer medveten om min klädsel och utseende i största allmänhet, och jag bestämde mig för att ändå köpa riktiga padelkläder. Min vän tipsade mig om ett företag som heter Padel Tennis AB, och av dem köpte jag ett par uppsättningar padelkläder så att jag alltid kan byta och ha rena padelkläder på mig. Är det något jag vill slå ett slag för så är det ju padel. Ni som redan spelar padel håller säkert med mig om när jag säger att det är grymt roligt. Dessutom är det en klar fördel att det egentligen går att ha vilka träningskläder som helst inom denna sport, men om man tycker det är kul kan man ju alltid köpa padelkläder i alla fall, till exempel då av företaget Padel Tennis. 

Du gillar kanske också...