G.P Trädgård & Träd

God morgon, god morgon alla trädgårdälskande bloggläsare som väljer att komma in till bloggen även denna soliga septembermorgon! Det är underbart att vakna upp till fågelsång och vackert väder här i Täby. Extra glad blir jag när jag rullar upp rullgardinen och ser min fantastiskt fina trädgård med de välklippta gräsmattorna denna tidiga morgon. Tala om sann glädje! Idag ska jag berätta om det här med min trädgårdsskötsel i Täby och om ett företag som heter G.P Trädgård & Träd till er mina finaste läsare. Det är nämligen detta företag som har hjälpt mig att få så fina gräsmattor nu i år igen och på grund av att jag tycker att det de gjort är så bra så ville jag berätta om G.P Trädgård & Träd till er då jag vet att många skulle kunna ha nytta av att anlita deras tjänster. Det finns väldigt mycket olika saker som de på G.P Trädgård & Träd kan hjälpa till med, det mesta inom trädgårdsskötsel men de är också duktiga på trädfällningar med mera. På deras hemsida finns det mycket bra information och på deras Facebooksida finns det en hel del intressant att se. 

 

Det är så bra när G.P Trädgård & Träd kommer hit och hjälper mig med min trädgårdskötsel här i Täby. Mest är det ju gräsmattorna som jag får klippt, men snart ska de komma hit och beskära buskar och träd och riktigt bra service är det också att de fraktar bort allt avfall. Det är nämligen så här förstår ni mina vänner, att jag har haft väldigt lite tid till att jobba i min trädgård det senaste så då har det varit väldigt bra för mig att G.P Trädgård & Träd har kommit hit och hjälpt mig. Nog tror jag att det här företaget skulle kunna hjälpa även er? 

Du gillar kanske också...