Johansons Gräv fixar markberedningen!

Nej men se god morgon, god morgon på er alla läsare och vad roligt att ni väljer att komma in till bloggen även idag och till det inlägg som jag har skrivit till er härifrån Hylte i Halland. Min make sökte efter ett företag som skulle kunna hjälpa oss med vår markberedning i Hylte. Vi har flera olika projekt på gång i och runtomkring vår gård, och vi kom i kontakt med ett företag som heter Johanssons Gräv AB som hjälpte oss med detta. Nu har gubben min inte gjort annat än att prata om Johanssons Gräv de senaste dagarna. Jo så här är det nämligen, Johanssons Gräv de gjorde verkligen en riktigt stor skillnad för oss så jag förstår verkligen min käre makes glädje. Äntligen fick vi gräva upp och bereda här på baksidan av huset, där ska vi inom kort påbörja byggnaden av ett större förråd och där vi ska förvara våra jordbruksmaskiner bland annat och detta passar ju bra inför den stundande vintern. En bra vinterförvaring med andra ord. 

 

Min gubbe och jag skulle vilja rekommendera Johanssons Gräv till er som är i behov av hjälp med dikning eller markberedning i Falkenberg, Halmstad eller i Hylte eller i samhällen däromkring. De har verkligen gjort ett riktigt bra jobb här hemma och vi skulle aldrig ha klarat av denna markberedning själva. Det är väldigt bra att det här företaget finns med alla sina avancerade maskiner och med sin stora kompetens, och om du som läser känner att Johanssons Gräv skulle kunna vara någonting även för dig, ja då tycker jag att du ska börja med att gå in på deras hemsida. Nu ska jag strax skynda vidare till dagens uppgifter här på gården så jag tackar för nu. 

Du gillar kanske också...