Min väninna behövde en advokat i Göteborg

Hej, hej, hej! Det finns en advokat i Göteborg som heter Hanna Larson Rampe. Jag brukar skriva om rätt så många olika saker i den här bloggen, faktiskt om allt mellan himmel och jord. Ibland innebär livet inte bara glitter och glamour, även allvarligare saker kan inträffa ibland, och när det gäller det här med att hamna i klammeri med rättvisan då kan det vara bra att känna till en skicklig advokat i Göteborg. Det är inte vilken advokat som helst, utan en mycket, mycket duktig och erfaren advokat i Göteborg, hon Hanna Larsson Rampe. Nu har jag själv aldrig brutit mot lagen någon gång, jag till och med håller hastighetsbegränsningen i trafiken, men en väninna till mig gjorde sig skyldig till en lagöverträdelse och då innan det blev rättegång skulle hon bli tilldelad en advokat i Göteborg av Tingsrätten, och det råkade bli advokat Hanna Larsson Rampe.  

 

Jag och min väninna är bästa vänner så vi har inga hemligheter för varandra. Jag vill givetvis inte skriva på ett sätt så att hon känner sig utlämnad här på bloggen så av hänsyn till min väninna går jag inte in på brottets art. Jag kan sträcka mig så långt som att säga som så, att det hon gjorde sig skyldig till skulle kunna ha gett 6 månaders fängelse. Nu stannade det vid böter. Men om inte hon haft denna superduktiga advokat i Göteborg som företrädde henne hade det nog inte slutat med enbart böter. Jag tycker nu att ni som söker en advokat i Göteborg ska höra med advokat Hanna Larsson Rampe om hon inte kan ta sig an ert fall! Jag hoppas förstås att alla ska vara lika laglydiga som jag, och med detta sagt säger jag hejdå! 

Du gillar kanske också...