Mina snygga ljusdekorationer

Hej på er och välkomna in till bloggen och till ett inlägg som jag hoppas att ni ska tycka om. Jag är en kvinna i Gävle som älskar heminredning! Jag har hittat ett företag som erbjuder riktigt bra produkter och tjänster inom ljusdekorationer. Företagets nisch är det här med ljusdekor i Gävle. På grund av att jag tycker att det som erbjuds är så bra, vill jag nu berätta för er om det, bästa läsare. Företaget som jag pratar om heter Ljustorget i Ljusdal och för er som inte hört talas om denna butik förut, så kan jag avslöja att det här är en butik dit du som heminredningsintresserad kan gå till om du känner att du behöver piffa upp ditt hem med fina och prisvärda produkter inom ljusdekor, men när du går dit till butiken kan du också passa på att fika, eller köpa en tårta att ta med dig hem. Ljusbutiken i Ljusdal har alltså många strängar på sin lyra! Det är alltid lika roligt att komma hem efter ett besök på Ljustorget i Ljusdal och få ställa fram de nya sakerna som jag har köpt.  

   

Jag är imponerad över allt fint som finns i butiken och som dessutom är av bra kvalitet. Det finns något för alla stilar och hem och med ett utbud som ofta förnyas. Det är roligt att handla här och få en personlig och proffsig service där man får mycket inspiration. Prisvärt det är också! På grund av att jag tycker, 

 att detta är ett så bra och intressant ställe, kände jag att jag ville berätta om det här för er. De har en bra hemsida, och titta gärna in på deras Facebooksida eller följ dem på Instagram för mer information. 

 

Du gillar kanske också...