Jag har utvecklats på det personliga planet

Hejsan allihopa! En solig dag som denna blev jag helt plötsligt fylld av energi och eftersom jag inte skrivit i bloggen på några dagar så kände jag riktigt för att göra detta nu. Jag skriver om aktuella händelser ur mitt liv i bloggen, och det som har varit mest på tapeten den senast tiden är att jag har gått en kurs i personlig utveckling inom ekonomi i Linköping, så därför tänkte jag att det här inlägget skulle få handla om just detta. 

Jag tänkte att jag skulle försöka vara till någon slags hjälp för er alla som kanske också är intresserade av ekonomi och personlig utveckling. Det ger en helt annan frihet här i livet när man får koll på ekonomin, man behöver absolut inte vara rik för att intressera sig för dessa frågor, det är inte inkomsterna som räknas utan utgifterna, men kort och gott kan jag säga som så att har man bara en inkomst, även om den inte är så fet, så borde en sådan här kurs inom personlig utveckling inom ekonomi i Linköping vara intressant för dem som vill ta kontrollen både över sin ekonomi och sina liv i allt övrigt väsentligt. Nu finns det en uppsjö av kurser att välja på, allt beroende att vi alla har olika önskemål och behov och förutsättningar också förstås. Det finns säkert en kurs som passar dig också, det är egentligen bara att höra av sig till Rikare Design Inspiration som det här företaget heter och sondera terrängen. Sedan kan ni alltid få råd och tips av personalen om vilken kurs som kunde vara bäst för er att gå på. Det är alltid bra att vara om sig och kring sig både när det gäller ekonomi och sin personliga utveckling. 

Du gillar kanske också...