Fyrklövern Hälsa & Massage

Hej och trevligt att ni är tillbaka på min blogg. I dag ska jag berätta om en särskild händelse som jag verkligen vill dela med mig om. Jag vet att jag inte alls är något unikt fall när det gäller det här med att ha värk. Kronisk värk i kroppen har blivit en sak jag har lärt mig att leva med men jag hade nog inte stått ut om det inte vore för att jag har fått både massage och laserterapi i Kungälv på ett företag som heter Fyrklövern Hälsa & Massage. 

Massage har jag fått där flera gånger, men när jag var där senast så provade jag en för mig helt ny behandling, och det är dennas laserterapi i Kungälv som jag refererade till som en särskild händelse, och att jag säger att det var så är för att jag verkligen menar det. Laserterapi är en behandling där ljusvågor stimulerar kroppens egen läkningsförmåga. Det är en behandling utan nålar som därför passar perfekt för även den som är rädd för nålar. En annan fördel med den här typen av behandling är att den även fungerar vid akuta skador och inflammationer. Med en sådan god effekt som denna laserterapi hade på mig så vill jag förstås berätta för er att det sedan ett tag tillbaka erbjuds just laserterapi i Kungälv och det här kanske är en sak som ni skulle prova? För tillfället är jag helt sytmtomfri och vi får se hur länge det varar. Det är i alla fall så himla bra att veta att jag även i fortsättningen kommer att kunna få snabb och bra hjälp mot mina problem tack vare att denna laserterapi i Kungälv finns tillgänglig på Fyrklövern Hälsa & Massage. 

Du gillar kanske också...