Coachning i Linköping

Hej där allihopa! När jag berättar för mina vänner att jag har fått coachning i Linköping är det många som blir eld och lågor och säger att även dem är intresserade av att få den här hjälpen. Vi har bara ett liv och för mig blev det tydligt för ett år sedan att jag inte förvaltade den här gåvan som livet är på ett bra sätt. Jag var “fast” i helt fel yrke och jag behövde helt enkelt någon som kunde se till att pusha mig i rätt riktning, någon som skulle kunna coacha mig till att finna mina inre styrkor och resurser och få mig att våga ta språnget till en annan karriär. Det är så lätt att fastna i gamla tankebanor och rädslor som hindrar en att våga satsa på sina drömmar. Tack vare att jag har fått coachning i Linköping via ett företag som heter Kodjo Coaching är jag nu en bra bit på min väg för att uppnå min dröm. Jag har börjat studera på universitetet och det kommer att ta några år innan jag avlägger examen. Jag är så otroligt tacksam över vad denna coachning i Linköping har gjort för mig. Jag tror inte att ni läsare skiljer er på något nämnvärt sätt från mina vänner i det fysiska livet och med tanke på deras nyfikenhet på denna coachning i Linköping så tror jag att det här är en sak som även tilltalar er lika mycket. Nu har jag i alla fall genom det här inlägget talat om för er att Kodjo Coaching finns och att ni som skulle tycka om att få coaching i Linköping kan vända er dit. Mycket av denna coachning kan ske via distans genom bland annat Skype, så Kodjo Coaching kan ni vända er till även om ni bor på annan ort. 

Du gillar kanske också...