Blommor och begravningsblommor i Örkelljunga

Hej! Idag känner jag att jag skulle vilja tala med er om något så sorgligt egentligen som begravningar. Vi ska alla den vägen vandra men man får hoppas det dröjer ett tag till för egen del. För oss som ska ta farväl av den döde med en sista hälsning vill man ju faktiskt för sista gången säga något personligt till den som ska begravas även om det givetvis inte är i ord, så finns det ju en symbolik i det här med begravningsblommor. Just när det gäller begravningsblommor i Örkelljunga hade jag tänkt tipsa om en blomsterbutik som heter Lilla Tingbergs Gott För Kropp o Själ.  

 

Jag har varit på några begravningar i mitt liv. Nu när jag blivit äldre har folk börjat trilla av, så det är väl det här man har att vänta, fler begravningar alltså. Eftersom jag bott i Örkelljunga i hela mitt liv är de flesta begravningar jag varit på för folk här på orten som dött. Det är jättebra service man får när man handlar begravningsblommor i Örkelljunga på Lilla Tingbergs Gott för Kropp o Själ. Det finns så otroligt mycket att välja på när det gäller blommor och binderier. Det är tryggt att personalen i den här blomsterbutiken kan ge professionella råd och tips, allt för att det ska bli en så fin sista hälsning till den döde som möjligt. Jag är så tacksam över att inte alla blomsterbutiker fått lägga ner till förmån för våra stora butikskedjor som allt mer tagit över. När det gäller det här med begravningsblommor i Örkelljunga har jag väldigt svårt att se hur någon annan är personalen i en blomsterbutik som dessutom är utbildade florister, skulle kunna binda kransar, ge råd på blommor med mera, därför är jag oerhört glad över att den här blomsterbutiken finns. 

 

Du gillar kanske också...